WEER AAN HET WERK

U bent toe aan een volgende stap op het gebied van werk?

Had u een burn-out, raakte u minder belastbaar door een fysieke of geestelijke verandering, uw vorige werkgever had geen werk meer voor u… Er zijn tal van redenen waarom we zonder werk kunnen raken. Dat is al uitdaging genoeg.

Bij Werkvaardig geven we mensen graag de ruimte en handvatten om vaardigheden te vergroten en weer een stap richting werk te zetten.

Waar bent u goed in? Waar heeft u moeite mee? Wat zou u graag willen doen? Samen brengen we in kaart wat u nodig heeft.

We willen graag dat u weer goed in uw vel zit en lekker functioneert. Niet voor eventjes, maar voor de langere termijn.

Ervaring en kennis vergroten

Meer tijd nodig? Een ander soort werkervaring opdoen? Zijn er thuis nog zaken te regelen voordat u weer aan het werk kunt?  Dan biedt een werkervaringsplaats bij ons uitkomst. Wij staan erom bekend een ‘veilige haven’ te bieden om weer rustig zelfvertrouwen en vaardigheden te versterken. We geven dan ook aandacht aan een stuk persoonlijke ontwikkeling. 

U kunt aan de slag als receptionist / gastheer-of vrouw, computer- en administratieve vaardigheden versterken, maar ook leren hoe je een website bij kunt houden, nieuwsbrief opstelt, blogs schrijft, beeldmateriaal maakt, sociale media bij kunt houden voor een bedrijf. 

Belangrijk is dat u iets leert en dat het bij u past.

Een traject kan 3 maanden duren, maar ook een half jaar of jaar. We werken in overleg met uw consulent of werkcoach. 
Tijdens een traject is er regelmatig contact met elkaar. Dan bespreken we hoe het gaat, wat al goed gaat en wat nog verbeterd kan worden. WerkVaardig biedt daarvoor diverse  trainingen aan, zodat werk steeds een stap dichterbij komt.

Naar mogelijkheden kijken

Als u er nog niet klaar voor bent om aan het werk te gaan, bekijken we samen wat u nodig heeft. dan gaan we eerst samen met u bekijken wat voor hulp u nodig heeft. Misschien heeft u gezondheidsklachten of een lastige thuissituatie. Samen met uw coach of consulent kijken we wat er mogelijk is. 

We kijken naar wat u wél kunt doen. Dat hoeft niet per se betaald werk te zijn. Misschien is vrijwilligerswerk om te beginnen een betere keuze, of een fijne dagbesteding. Zo leert u nieuwe mensen kennen en bent u lekker bezig. Daar wordt een mens gelukkiger van! 

We hebben diverse mogelijkheden: