VOOR U ALS BEDRIJF

Een digitale database aanleggen? Online data verzamelen over een specifiek marktgebied? Eindelijk eens die Nieuwsbrief vormgeven en de deur uitdoen? Structureel en herkenbaar aanwezig zijn in de sociale media? Telefoon voor u opnemen. WerkVaardig is van vele markten thuis. 

We nemen werk uit handen op de gebieden: administratie, communicatie, sociale media. Maar ook met een specifieke vraag kunt u terecht, dus neem gerust contact met ons op. Bekijk hier de mogelijkheden die we voor u hebben: werk uitbesteden

 

De professionele kwaliteit die u kunt verwachten 

Mensen in een traject ‘via werk naar werk’ zijn bij WerkVaardig actief onder persoonlijke begeleiding van mensen met vakkennis. U kunt dan ook met een gerust hart professionele kwaliteit verwachten. 

 

Goed om te weten!   

Samenwerken met WerkVaardig betekent: sociaal ondernemen. Wanneer u als werkgever een bijdrage wilt leveren aan Sociaal Betrokken Ondernemen (MVO), dan bent u bij ons aan het goede adres. Hoe mooi is het om uw werk aan ons uit te besteden en daarmee meteen sociaal maatschappelijk met Social Return bezig te zijn?

Neem gerust vrijblijvend contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken. Maatwerk altijd mogelijk.