Je weet dat een blog voor uw organisatie een goed idee is. Want u bent zich er van bewust dat organisaties die bloggen de vruchten daarvan plukken.

En die vruchten zijn niet gering:

  • Meer bezoekers. Elke keer dat je een blogpost publiceert, heeft Google weer een pagina om te indexeren. En elke keer dat iemand uw blogpost deelt via social media, vergroot dat het bereik van uw website.
  • Meer leads. Elke blogpost is een gelegenheid om van bezoekers leads te maken. Voeg een duidelijke ‘call-to-action’ toe aan elke post en de stroom leads zal gestaag groeien naarmate je meer artikelen publiceert.
  • Meer aanzien. Door uw expertise te delen met uw publiek krijg je vanzelf steeds meer aanzien als autoriteit in uw vakgebied. En meer aanzien als autoriteit vertaalt zich in meer en vooral ook betere klanten en minder prijsdruk.
  • Meer continuïteit. Een blog is een kado dat blijft geven. Pagina’s die eenmaal goed ranken in Google blijven vaak nog jaren lang bezoekers aantrekken. Een blog is dan ook een uitstekende diepteinvestering.

Keywords

Worden er keywords in blogs verwerkt die aansluiten bij de doelgroep, dan is dit positief voor de SEO en branding. Bloggen is een vorm van contentcreatie. Een hip woord dat op marketingblogs bijna dagelijks wordt besproken. Soms met een andere naam, bijvoorbeeld content marketing. Hoe het ook wordt genoemd, contentcreatie is belangrijk.

Wat wij doen

  • Onderwerp bepaling – uiteraard in overleg met u en wat bij uw doelgroep aansluit
  • Schrijven – op basis van uw input eventueel in combinatie met online research over het onderwerp, schrijven we een blog. De taal van uw organisatie en klant nemen we daarin mee.
  • Publicatie – naar wens zorgen we ervoor dat het blog wordt geplaatst in uw nieuwsbrief, op uw website en/of sociale media kanalen.