Maarten Jan Kempe

Maarten Jan Kempe

Adviseur, trainer en begeleider. Specialisaties: Netwerken en Relatiebeheer

 

Jarenlang heb ik projecten opgezet, begeleid en afgerond met als centraal thema werk. Als accountmanager en jobhunter voor (semi)overheid heb ik veel banen gevonden, gecreëerd en weten in te vullen. Dat heb ik altijd gedaan met 2 klanten in gedachten. Enerzijds de werkzoekende klant op zoek naar een prettige, nieuwe werkplek. Anderzijds de werkgever die een goede invulling aan zijn vacature gegeven wil hebben.

Vanaf 2015 ben ik zelfstandig professional. Ik werk voor zowel particulieren die weer aan het werk willen als in projecten op het gebied van werk en werkervaring voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast verricht ik opdrachten voor maatschappelijke initiatieven.

Een persoonlijke, resultaatgerichte aanpak als ook het creatief zijn in het leggen van verbindingen kenmerken mij. Een groot regionaal netwerk en het hebben van diverse samenwerkingspartners stellen mij in staat om veel verbindingen te leggen voor alle partijen.

Als belangrijkste opleidingen heb ik HEAO-Commerciële Economie (Internationaal Management) en HBO re-integratie coaching afgerond.

WerkVaardig is voor mij de ideale verbinding leggen tussen opdrachtgever en aankomend professional. Als beide partijen groeien door WerkVaardig, ben ik daar content mee.

 

 

Tiara Dijkhof

Tiara Dijkhof

Adviseur, trainer en begeleider. Specialisaties: Ondernemerschap, Sociale Media en Projectmatig werken

 

Na vele jaren in de zakelijke dienstverlening actief te zijn geweest, besloot ik me in te zetten voor duurzaam welzijn voor werkzoekenden en ondernemers. Dit doe ik als adviseur, begeleider en als initiator van diverse projecten en oprichter van stichting 360gradenMens – werkplaats voor bezieling.

Mijn passie voor authenticiteit van zowel mens als organisatie, creatieve entrepeneursgeest zet ik met gedrevenheid in om het beste uit mensen, zelfstandige professionals en organisaties te halen. Ieder mens heeft altijd mogelijkheden om te werken vanuit zijn of haar kwaliteiten.

Ik werd opgeleid tot Grafisch Intermediair, ondernemerscoach en begeleider bij persoonlijke ontwikkeling.

Met WerkVaardig draag ik bij aan het versterken van organisaties middels onze diensten. Door werk te verbinden met mensen die opnieuw tot hun recht komen en hun kwaliteiten weer benutten.