RE-INTEGRATIE

We bieden mensen een beschutte omgeving aan om te leren en groeien. Om Werkfit te worden. Met een werkervaringsplaats, training, programma en persoonlijke begeleiding. 

Deelnemers met gezondheidsklachten, opbouw van belastbaarheid, hooggevoeligheid of lichte vorm van autisme vinden vaak hun weg naar WerkVaardig. 

Vaak werken we samen met Gemeentelijke uitkerende instanties, UWV of re-intgratiebureaus. Maar ook voor organisaties zijn onze trajecten in te zetten als onderdeel van social return of arbo-preventie. 

 

Werkervaringsplaats 

Aan het werk zijn, is vaak een goede stap! Met een werkervaringsplaats kan dat. Het ritme van werk, onder de mensen zijn en nieuwe mensen ontmoeten is belangrijk op weg naar een nieuwe baan. Ook als onderdeel van een reintegratie- of werktraject kan een werkervaringsplaats ingezet worden.

Nieuwe vaardigheden leren, belastbaarheid versterken, aanvulling op een C.V., kwaliteiten en vaardigheden weer aanscherpen, ritme opbouwen. Tal van redenen waarom een werkervaringsplaats waardevol is. Een traject kan van 3 maanden tot 1 jaar duren. Uiteraard worden ontwikkeldoelen in overleg met elkaar afgestemd en vinden er tussentijdse evaluaties plaats. 

> Meer informatie over onze werkervaringsplaatsen

 

Het Inspiratie Programma (HIP)  

Het Inspiratie Programma is een coachingsprogramma bedoeld om vaardigheden op het gebied van werk te ontwikkelen en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren: werkfit.

Binnen dit programma krijgt een deelnemer inzicht in kwaliteiten, talent, vaardigheden, uitdagingen, vitaliteit, ideale werksetting. Het programma geeft een overzicht dat als samenvatting ingezet kan worden voor het optimaliseren van een LinkedIn-profiel, CV en sollicitatiebrief.

Het programma is een combinatie van zelfreflectie en werkervaring op doen van minimaal 8 – 20 uur door middel van een werkervaringsplaats bij WerkVaardig. Er vindt individuele coaching plaats en praktische begeleiding op de werkvloer. 

> Meer informatie over Het Inspiratie Programma

 

Training Virtual Assistant

Dankzij de training VA is de kans op werk groter. Werk dat veelal op eigen tijden gedaan kan worden en door het online karakter ook vanuit huis gedaan kan worden. Juist daarom een mooie kans voor alleenstaande ouders, mensen met een fysieke beperking of mensen die willen omscholen (50+).

Deze training is een combinatie van leren en werken. 

> Meer informatie over de Training Virtual Assistant

 

Onze trajecten zijn perfect in te zetten als onderdeel van een reintegratie-traject Werkfit.

Neem gerust vrijblijvend contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken.